KIK SZÚRTÁK EL A RENDSZERVÁLTÁST ?

A SZOCIALISTA TÁBOR LEGVIDÁMABB BARAKKJÁBÓL HOGYAN LETTÜNK SEREGHAJTÓK ? MIÉRT MENEKÜLNEK A FIATALOK MAGYARORSZÁGRÓL ? TUDJA-E VALAKI HOVA TARTUNK? HOGYAN KELETKEZETT ÉS MIÉRT TŰNT EL A JÓLÉTI TÁRSADALOM? MI A TEENDŐ?

 

2022 A BUKÁS OKAI.



MOST mindenki magyarázkodik, de csak részigazságokig és egymás szidásáig jutottak.

A bukás előre látható volt, de nem ekkora.

Kezdjük az elején: mindenki hangoztatja a NER média túlsúlyát. ez így butaság!!! Amikor nekiugrottak a választás előkészítésének mindenki ismerte ezt az állapotot.. ennek ellenére végig hozsannáztak dícsérték magukat, hogy milyen jól előkészültek .. az előválasztással a demokrácia újabb fejezetét valósították meg.. Ez semmit se hozott, az eredménye csak rontott az egészen.. Ezek az eszmefuttatások az  URBÁNUS ÉRTELMISÉG egy részét megszólította  kb annyit amennyi a választáson részt vett..

Az emberek a választáson EMÓCIÓK ALAPJÁN DÖNTENEK!!!!

 

Először nézzük a 2018 "tapasztalatait".. A kis pártocskák képviselői is egy burokban mozogtak.. a saját táborukon belül mozogtak és azt hitték az egész ország hangulata ilyen (Széll Bernadett erre a tipikus példa)

AZ ELLENZÉK EBBŐL NEM TANULT SEMMIT.. CSAK EGYMÁST OKOLTÁK.. EGYÜTT MEG LETT VOLNA!!

2022-BEN ÖSSZE FOGTAKDE TELE OLYAN HIBÁVAL AMELYEK EGYENKÉNT IS A BUKÁSHOZ VEZETTEK VOLNA.

 

HIBÁK:

- mondandójuk alapvetően az urbánus értelmiséghez szólt. A szövegek az urbánus értelmiség fogalom rendszerét tartalmazták.. olyan szavakat tartalmaztak, olyan szavak hatásában bíztak amit a többség nem ismer, nem ért nem foglalkozik vele.. Jogállamiság, demokrácia, 7-es cikkely, tanácsi határozat, kötelezettség szegési eljárás.. ezek olyan fogalmak amit nemzetközi jogászok, képzett diplomaták is csak hosszas magyarázkodás segítségével próbálnak megmagyarázni..

- 12 év alatt nem alakítottak ki helyi szervezeteket vidéken .. Néhányan szorgalmasan járták a vidéket..nagyon sokat dolgoztak, de ez alíg ér valamit. Erre világosan mutattak rá a Budapestről távoli védékekre utazó szavazat számlálók. OTT DÖBBENTEK RÁ, HOGY NEM ISMERIK A VIDÉKET, A NEOFEUDÁLIS FÜGGŐSÉGET ÉS AZT A FOGALOM RENDSZERT AMIT EGY ÁTLAGPOLGÁR MEGÉRT ÉRTÉKEL. .. ÉS AZT A FIZIKAI SZELLEMI NYOMORT..  Nos az utolsó napokban mikróbuszokkal "bömbikkel" a pártocskák jeles képviselői lementek vidékre  és bünbölték azt az urbánus szöveget amit az emberek meg se értettek.. és néhányan erre büszkék ma is..

- És újra bele estek abba a hibába, hogy sajátjaik között mozogtak és ennek alapján értékelték népszerűségüket.

- Egyedül a Mihazánk tudta megszólítani a vidéket és a szélső jobbot.. így szavazókat vonva el a jobbiktól is..

ÉS JÖTT A KÖZÖS MINISZTERELNÖK JELÖLT VÁLASZTÁS, MELYNEK EREDMÉNYE ELŐRE VETÍTETTE A BUKÁST.

Olyan embert választottak akinek nincs pártja. Aki nem tudta integrálni a különböző pártokat,

ÉS

aki csak az urbánus értelmiséget szólította meg.

Lehet, hogy egy felekezetben hitszónoknak jó lehet, Órás fb-os beszédei zavarosak voltak és tele bakival, megbocsájthatatlan hibával. Mikor ezekkel szembesítették jött a hetekig tató magyarázkodás., Sértegette az egyszerű választót.. Ők vannak többségben!! Félreérthető félremagyarázható kijelentéseket tett az ukrán háborúval kapcsolatban., az természetes, hogy a NER apparátus ezekre az ordas hibákra azonnal rászállt.. ez is elég lett volna a vereségre.

És amikre az ellenzék vagy rossz választ adott, vagy semmit.

1.) HATÁRON TÚLI MAGYAROK!!

Ez szinte az egész magyarságot érinti.. Ennek IGEN MAGAS AZ EMÓCIONÁLIS TARTALMA!! ÉS a választó polgár emóciók alapján dönt, szavaz!!!

Azt hiszem az ellenzéki politikusainknak hiányosak az ismeretei. Röviden: Magyarország középső részének a lakossága a török időkbe szinte kipusztult. Helyükbe: svűbokat, tótokat, oláhokat, rácokat, zsidókat, ruszinokat stb telepítettek be.. Pestbuda lakossága még Dériné idejében is főkét német nyelvű volt. A kultúra, a magyar műveltség főként Erdélyben, felvidéken  maradt meg és terjedt, húzódott át szinte napjainkig az ország középdő részére.. A lakosság minimum 1/3- ának vannak rokoni kapcsolatai.. vagy származás tudata az elcsatolt területek felé.. Erre nagyon jól érzett rá a FIDESZ..  Az ellenzéknek nincs kiforrott ötlete, pedig van olyan megoldás is amelyik nem szavazat vásárlás, hanem kölcsönösen előnyög gazdasági kapcsolat, mely mindkét félnek előnyös.

2.) Az elszegényedett kiüresedett, nyomorba taszított vidék felemelése.. Eddig mindkét oldalon programok szép szavak születtek.. néhányan jól meggazdagodtak, de semmi sem változott. PEDIG VANNAK POZITÍV PÉLDÁK.. CSUPÁN EGYET EMLÍTEK cSERDIT..

 

iGEN VAN MÉG SZÁMTALAN KISEBB-NAGYOBB OK, DE EZEK ALAPVETŐ HIBÁK VOLTAK ÉS MÉG MINDÍG NEM TANULTAK..

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 9
Heti: 37
Havi: 113
Össz.: 13 307

Látogatottság növelés
Oldal: 2022 a BUKÁS okai
KIK SZÚRTÁK EL A RENDSZERVÁLTÁST ? - © 2008 - 2024 - elszurtuk.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »